EUROPEAN EVENT OF THE YEAR 2022

22 September 2021

EUROPEAN EVENT OF THE YEAR 2022
26 juni – 1 juli 2022https://eeoty2022.mgcarclub.be/De MG Car Club Belgium organiseert de European Event of the Year (EEOTY) in Nieuwpoort van zondag 26 juni tot vrijdagochtend 1 juli 2022. Twee hotels met zeezicht, eentje in Nieuwpoort en een ander in Oostende staan ter beschikking voor de deelnemers.

Registratie en inschrijving
De registratie via de website https:https://eeoty2022.mgcarclub.be/ start op zaterdag 6 november 2021 om 12u00 's middags. De eersten hebben de plaatsen. Na registratie op de website, zal een bericht verzonden worden naar de eerste 251 registraties. Een voorschot dient dan binnen de week betaald te worden om de registratie compleet te maken.
Binnen de 10 dagen zal dan een code toegestuurd worden waarmee het hotel geboekt kan worden. De financiële afhandeling van het verblijf wordt dan ook volledig via het hotel gedaan. Ook speciale codes voor camping en mobilhomes zullen beschikbaar zijn. Een overdekte parking is voorzien en zit in de deelnameprijs van de EEOTY-2022
Met de Covid situatie in het geheugen is het ook belangrijk om even te melden dat een annulatieverzekering voorzien wordt door het hotel, tijdens de boeking.
De prijs voor de European Event of The Year 2022 omvat de ontbijten, lunches en diners (3 maaltijden, elke dag), alle bezoeken en activiteiten.


Aanbod
Het EEOTY-team biedt u een onvergetelijke belevenis. Vanaf zondag tot en met donderdag worden de gasten van dit event uitgenodigd voor mooie rondritten en historische plaatsen (vergeet niet het centrum van Brugge staat op de lijst van het UNESCO voor wereld erfgoed).
Er zullen vier groepen zijn van elk ongeveer 65 auto's: 4 kleuren groepen. Elke kleur- groep zal elke dag een andere toer rijden. De kleur-groepen vertrekken elke dag op dezelfde plaats.

Ecologisch Aspect
Om de CO2 uitstoot te compenseren, is er een kleine bijdrage inbegrepen om bomen te planten in Nieuwpoort.

Een samenvatting van het programma
Zondag 26 juni 2022
• Welkom en laatste registraties vanaf 9u30. Inchecken in de hotels 'Sandeshoved' in Nieuwpoort en 'Royal Astrid' in Oostende
• In de namiddag staat een bezoek aan de stad Nieuwpoort op de planning. Als lunch zijn er broodjes voorzien.
• 's Avonds een welkomstdrink en diner in beide hotels
• Een eerste groep van 65 auto's woont de ceremonie van de Last Post in Ieper bij. Vervoer naar en terug van Ieper gebeurt via een bus.
Maandag 27 juni 2022
• 4 rondritten (elke rit met ongeveer 65 auto's) / elke kost voor de activiteiten zijn inbegrepen in de deelnameprijs van het volledige event.
1. Brugge (UNESCO Wereld Erfgoed): bezoek van de stad onder leiding van een gids en een boottrip op de Brugse reien.
2. Belgische kust en Zeeland (Nederland) met magnifieke omgevingen (Polder -Kust Route)
3. Belgische brouwerijen en specialiteiten (Bier en Pekkerstour)
4. Yser Frontline & Ypres Salient Tour
• 's Avonds de Last Post voor groep 2
Dinsdag 28 juni 2022
• Idem als dinsdag, maar een rotatie voor de ritten en de Last Post voor groep 3
Woensdag 29 juni 2022
• Idem als dinsdag, maar een rotatie voor de ritten en de Last Post voor groep 4
Donderdag 30 juni 2022
• Idem als woensdag, maar een rotatie voor de ritten. Geen Last Post meer aangezien alle groepen deze reeds meegemaakt hebben.
• 's Avonds galadiner in het Casino Oostende
Vrijdag ochtend 1 juli 2022
• Checkout